Lego Creators 10295 Porsche 911 Turbo en Targa set

Ik kocht en bouwde met de kindjes onlangs deze Porsche 911 Turbo lego creators set, doos nummer 10295. Het leuke is dat je op het einde kunt kiezen of je de Turbo of de Targa wil bouwen en er zit 1 zakje, nummer 10, in de doos met onderdelen specifiek voor de Targa.

Naar het einde toe kwam ik wel tot de ontdekking dat er gewoon een stukje te kort was! Dat had ik echt nog nooit meegemaakt. En ik ben vrij zeker dat het gewoon ontbrak want Tilde die graag met de blokjes gooit was toen al naar bed en het kwam uit een zakje dat nog niet eens open was toen ze nog bij ons zat. Plus dat de tafel afgeruimd was en er echt niets te vinden was op de grond.

Een beetje gefrustreerd heb ik dan maar via de website contact opgenomen met de helpdesk. Ze maken het je in elk geval wel super gemakkelijk want je moet gewoon het nummer van de doos opgeven en je krijgt alle blokjes uit die doos waar je dan de ontbrekende uit kan selecteren. Paar stappen verder en je krijgt al bericht dat ze dit zo snel mogelijk bekijken en de blokjes opsturen (indien er geen problemen zijn met je aanvraag natuurlijk).

En effectief en paar dagen later zaten de ontbrekende blokjes in de bus met een briefje ter verontschuldiging. Knap opgelost van Lego 👍. Ondertussen ben ik ook al eens gaan kijken of de Lego speedmasters Porsche 911 Turbo die ik heb nog verkrijgbaar is… Nee :D. Ik heb nog wel eentje op zolder ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait