Expo van 100% elektrische voertuigen en hybrides bekijken op ‘t zand in Brugge

Ik kon er zelf niet bij zijn dat weekend maar ik heb wel beeldmateriaal bekomen en daar heb ik onderstaande video van gemaakt op m’n YT kanaal. Voor het commentaar dat ik er bij gezet heb moet je de video niet bekijken. Maar als je graag een indruk krijgt van hoe het er aan toe ging kan dat wel via die video.

Zoals je kunt zien stonden er dus heel wat merken maar ook weer lang niet allemaal. Dat is dan weer spijtig. Ook lijkt het er op dat het enkel een tentoonstelling was en er dus nergens mee test gereden kon worden. Dat had ik wel zien aankomen gezien het een expo was en mensen daar op ‘t zand laten rondrijden nu niet echt de ideale plek is.

Maar het leek me wel interessant om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen (van de merken die er dan wel stonden). Vooral ook omdat je die daar dan rechtstreeks met elkaar kon vergelijken. Iets wat in een showroom van de merken afzonderlijk natuurlijk niet kan.

Ik las nog op facebook feedback over enkele belangrijke merken die er niet waren. En ook over de informatie op de bordjes bij de auto’s die allesbehalve compleet was. En dat de paar verkopers die er in de buurt waren lang ook niet allemaal op de hoogte waren van de elektrische voertuigen. Dus al bij al alsnog een gemiste kans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait