Daktent en front runner dakdrager informatie Mercedes EQV of V-klasse

We hebben natuurlijk onze (diesel aangedreven) camper nog maar dat betekent niet dat we de elektrische V-klasse niet kunnen gebruiken om te kamperen.

Ik had graag het ligbed als optie aangevinkt maar dat bleek niet combineerbaar met het aantal zitplaatsen wat wij willen/nodig hebben. De voorste zetels op draaiplateau is natuurlijk wel besteld.

Of elektrisch reizen ideaal is met kinderen weet ik niet maar er zijn genoeg mensen die al bewezen hebben dat je met een EV perfect op reis kunt. En ik vermoed eigenlijk dat het frequenter moeten stoppen heel de reis net aangenamer maakt.

Ik ga net zoals bij de fiat ongetwijfeld aan de slag om een camper interieur te maken. Maar voor het slapen binnen met 4… Nee 5 (het is ook voor mij nog wat wennen) is het volgens mij wel te klein.

Dus dan is de logische volgende stap een tent opzetten. Of misschien gaan we wel voor een daktent! Als ik het goed begrijp kun je dat gewoon huren dus dat lijkt me de ideale eerste stap in die richting.

Want ik heb letterlijk 0,0 ervaring met daktenten. Ik weet wel dat de eerste stap het plaatsen van een dakdrager zal zijn. En dan bedoel ik geen 2 simpele dwarsdragers maar wel een volledig rek.

Zie vooral ook dit filmpje van Jonas want meer heb ik zelf nog niet over gevonden.

Als iemand nog tips heeft, ook voor bedrijven die verhuren, dan is dat zeker welkom 👍.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait