Fotografie tijdens Brugse triënnale 2021, oftewel 3 jaar later

De Brugse Triennale is een drie jaarlijkse tentoonstelling in de historische binnenstad van Brugge. Daarbij kun je volledig gratis een route wandelen van het ene naar het andere kunstwerk. Het thema is elk jaar anders wat natuurlijk ook telkens andere kunst oplevert. Zo ging het in 2018 nog over alles wat vloeibaar is en gaat het dit jaar over trauma.

Het werd uiteindelijk een korte uitstap, deels door een slechte planning van mijn kant en deels door het slechte weer. We waren in de voormiddag nog op corona proof tuin bezoek geweest bij mijn ouders. Dat was natuurlijk uitgelopen. En ‘s avonds gingen we voor het eerst terug op corona proof restaurant (buiten op terras dus) waardoor we ook op tijd terug weg moesten.

Zo heel veel foto’s zijn er dus eigenlijk niet gemaakt. Ah ja en ik had Stella beloofd dat ze kon fotograferen maar was haar fototoestel vergeten waardoor ik ook nog eens een tijdje zelf zonder fototoestel zat. Een aantal foto’s zijn dus door haar gemaakt en er zijn er ook een aantal met de telefoon gemaakt. Gezichtsherkenning stond spijtig genoeg niet aan want anders was dat portret van mijn vriendin en mij waarschijnlijk wel op onze gezichten scherp gesteld geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait