ZERO technieker heeft laadtank op zijn kop gemonteerd en frame van mijn zero SRF geschonden

Laat ik dit schrijven vooral positief beginnen. ik rij super graag met de zero SRF en er zijn weinig andere motorfietsen die mij zoveel rijplezier bezorgen.

Maar zo nu en dan kom ik er ook wel stoten mee tegen die ik wel moet delen. Zoals op het werk met een haardroger op de parking de vochtprobleem bestrijden :-). Of nu met onderstaande voorval.

ZERO technieker heeft laadtank op zijn kop gemonteerd en frame van mijn zero SRF geschonden

Update : Ondertussen een poging gedaan te laden aan voor snelheid. Daaruit bleek de bekabeling ook in de weg te zitten van het laadslot dus kon mijn kabel niet eens bevestigen.

Teug thuis dat ook maar zelf opgelost. En voor ik dan terug de baan op ging toch maar eerst eens aan de computer hangen… Die extra lader is niet eens geactiveerd.

Dat laatste is zowat de enige reden waarom ik dit heb laten uitvoeren. De installatie handleiding en onderdelen kun je zo online vinden en aankopen. Alleen het activeren in de computers op de motorfiets zelf kun je niet zelf doen.

En blijkbaar kunnen ook niet alle dealers dat. Of ze zijn het gewoon vergeten. Hoe dan ook zeer slordig en het zoveelste probleem bovenop al de rest. Nu heb ik dus gewoon een dood gewicht mee waar ik niets mee kan.

2 Comments on “ZERO technieker heeft laadtank op zijn kop gemonteerd en frame van mijn zero SRF geschonden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait