Firmware versie 18 staat klaar voor de Zero SRF elektrische motorfiets

Maar als ik van jou was zou ik nog maar even wachten. Er zijn namelijk redelijk wat berichten online te vinden van problemen met de range na die update. Tot het halveren van de range toe zelfs. Anderen melden ook dat de remote services niet meer beschikbaar zijn. Meer over de problemen in onderstaand topic.

https://www.electricmotorcycleforum.com/boards/index.php?topic=10553.0

Het is overigens niet de eerste keer dat een update problemen oplevert. Zou was e rbij versie 13 een probleem met het ontsluiten van de kabel bij het opzetten van je contact eens de motor opgeladen was. Dat hebben ze dan uiteindelijk wel vrij snel in versie 14 opgelost. En was volgens mij ook beperkt tot de type2 lader in Europa.

Ik ga in elk geval wachten met deze update.

1 Comment on “Firmware versie 18 staat klaar voor de Zero SRF elektrische motorfiets

  1. Ik ga deze week mijn laadtank laten installeren. Ik weet dat ze daarbij aanpassingen in de firmware moeten doorvoeren ook om die opties te activeren. Nu hoop ik natuurlijk niet dat dat ook betekent dat ze eerst een firmware update moeten uitvoeren. Indien wel zal ik in elk geval snel kunnen rapporteren of ik ook problemen heb met de laatste firmware update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait