Het beste overzicht van de Porsche 911 reeks in video formaat

Ik kijk geregeld video’s rond onderwerpen die me interesseren en zo nu en dan zijn er wel een paar die er uit springen in de positieve zin. 1 daarvan was dit overzicht wat eigenlijk bespreekt hoe de Porsche 911 reeks gegroeid is (letterlijk in afmetingen en gewicht) tot wat het vandaag de dag is met de laatste 992 modellen van 2020.

Inclusief een testrit maar daar zijn er genoeg van te vinden online. Het sterke punt van deze video is volgens mij wel de visualisatie van de andere modellen op de exacte plaats van het huidige model tijdens de hele uitleg. Zelf ben ik nogal visueel als het over kennis gaat dus dit is voor mij het beste overzicht ooit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait