Oplossing zoektocht werkende XBOX classic

Na 3 kapotte XBOX classic consoles ben ik tot een oplossing gekomen. Ik heb de onderdelen die ik ondertussen verzamelde opnieuw verkocht. Zo kwam ik op de mooie som van 200 EUR uit. Net genoeg voor een nieuwe XBOX One S Digital only console… alleen kan ik daarmee wel mijn spelletjes nog niet spelen dus moet ik of doorsparen tot ik 299 EUR heb voor een nieuwe ONE S 1TB met drive, of wachten op de promoties deze kerst als de nieuwe uitkomt.

Tweedehands particulier durf ik niet riskeren gezien de ervaring die ik heb met de kapotte consoles tot nu toe. Maar er is wel nog een mogelijkheid om tweedehands te kopen met garantie. Via Game mania kun je niet alleen spelletjes en controllers tweedehands kopen maar ook consoles… En wat blijkt, ze vragen 200 EUR voor een tweedehands Xbox One S 1TB.

Lijkt me dat ik dat verhaal hier wel kan afronden… Eindelijk :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait