De Black Friday deals waar ik zelf voor gezwicht ben

Hier een snel overzicht van wat ik zelf gevolgd heb en de paar dingen die ik kocht.

Eerste is eentje die eigenlijk niet echt beperkt is tot black Friday want deze actie liep al een tijdje. De FujiFilm X-H1 in combinatie met extra accupack voor iets van net boven de 1000 EUR. Dat is een korting van 300 EUR die nu ook plots op de body alleen stond waardoor je die voor net geen 800 EUR kunt kopen.

Een camera met de sensor en meeste specificaties gelijk aan de X-T2 met voornaamste extra de IBIS. Vooral interessant dus om te filmen. Al doet de X-T3 daar op veel vlakken nog beter, maar die heeft dan weer geen IBIS… Een rare situatie en volgens mij ook een stille dood aan het sterven. Je zal dus snel moeten zijn.

https://www.artencraft.be/nl/fujifilm-x-h1-body-zwart-516770.html

Verder heb ik nog een T-shirt gekocht bij canon met een hele reeks historische camera modellen van hen. Deze stond aan halve prijs ter gelegenheid van black Friday.

https://store.canon.be/canon-t-shirt-met-canon-cameratijdlijn-zwart-large/2392C003/

FujiFilm heeft standaard de winter cashback acties lopen en tijdens black Friday verdubbelen ze het bedrag. Heb wel gezien dat ze dit deze keer blijkbaar niet op de lenzen doen. Spijtig want zo heb ik in het verleden wel al mooie kortingen gescoord. Zie onderstaande link voor een overzicht.

https://fujifilm-connect.com/promotions/

Alle grote merken hebben ergens wel een promotie lopen. En quadlockcase.eu doet ook mee met 30% korting. Playstation krijg je nu 100 EUR goedkoper mee en veel games maar dat is al niet meer echt op zon plek hier. In geef het gewoon snel mee :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait