Enkele wijzigingen voor deze blog en de bijhorende kanalen

Wat de format en inhoud van deze blog betreft zal er ook een en ander wijzigen. In het verleden heb ik zo nu en dan al over motorfietsen gesproken bijvoorbeeld. Maar altijd wel met een link naar fotografie. Al was het maar dat de motorfiets het onderwerp van de fotoshoot is.

Wel vanaf nu ga ik via deze blog ook verder ingaan op dergelijke zijprojecten. Als het echt stoort kan ik er altijd nog van afstappen. Is dus voorlopig niet meer dan een experiment. Slaat het wel aan dan moet ik misschien wel bekijken om de naam te veranderen.

Een andere wijziging is de link met de andere kanalen. Met name mijn YouTube kanaal en mijn podcast afleveringen. Ik merk dat daar iets publiceren en dan achteraf nog voor de blog ook een en ander moeten neerpennen vaak averechts werkt. Volgens mij kan ik via deze blog beter eerst het script neerpennen en dat dan gebruiken bij het maken van de video of geluidsopname.

Eens die andere volgen kan ik dan ook het eerder gemaakte artikel van de nodige links voorzien. Maar het belangrijkste is eigenlijk nog dat onderwerpen heel vaak over de verschillende kanalen gedeeld kunnen worden. Wel heeft elk kanaal zijn eigen karakteristiek en mogelijkheden.

Een lang gerekt verhaal zal bijvoorbeeld beter geschikt zijn voor de podcast en deze blog. De video die ik maak zijn vaak maar rond de 10 minuten lang. In zo’n geval kan ik bijvoorbeeld de video alsnog opstellen maar eerder als een soort intro en verwijzing naar de andere kanalen.

Omgekeerd kan ook natuurlijk als iets heel visueel is zal dat voor de podcast moeilijker worden maar kan dat wel perfect in video of via de blog met foto’s. Het is en blijft sowieso een groot experiment en aftasten van mogelijkheden. Maar verwacht je dus in elk geval wel aan een paar wijzigingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait