Fotografie tijdens Brugse Triennale 2018

De Brugse triennale is een gratis tentoonstelling van kunst in de Brugse binnenstad. Het thema dit jaar was vloeibaar en er waren opvallen veel grote werken en natuurlijk ook veel kunstwerken die in het water of op het water gebouwd waren.

Van stellingen waar je doorheen kunt lopen tot kleinere werken of kunst die je niet kan aanraken en enkel van op een afstand bekijken. Ik was er die dag samen met een vriend, onze dochter en m’n vriendin en maakte onderstaande foto’s.

Het meest onder de indruk was ik van een enorme blauwe walvis die over een van de Brugjes over de reien heen leek te springen. Als je dichter bij kwam bleek deze dan ook nog eens gemaakt van blauw en wit plastic afval. Echt heel knap gemaakt.

Een aantal musea waren in het kader van deze triennale ook gratis te bezoeken. Zo was er ook een museum ingericht met uitleg rond hoe deze werken tot stand kwamen. Sowieso een aanrader.

1 Comment on “Fotografie tijdens Brugse Triennale 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait