Per maand betalen voor software

Adobe is al langer overgeschakeld van dure software pakketten die je als professional kunt inbrengen op een maandelijks plan waarbij je voor een vast bedrag per maand altijd de laatste versie hebt.

Op zich ben ik daar wel fan van. Ik heb sinds de start van die abonnementen zelf het fotografie plan wat voor 10 EUR (+BTW) Adobe Photoshop en Lightroom bevat. Dus ongeveer 120 EUR (+BTW) per jaar. Nog altijd niet goedkoop maar wel interessanter (vind ik persoonlijk dan eenmalig 1200 EUR uit te geven. Want dat waren de prijzen van de losse apps vroeger.

Op dit moment betaal ik nog altijd die prijs. Maar ik zag wel een bericht dat deze prijzen zouden opslaan. Misschien toch maar op zoek naar een alternatief dan?

Wat gebruiken jullie voor het beheren en bewerken van jullie foto’s?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait