Eerste opname vanuit de camper is een feit

Zoals jullie konden horen in deze aflevering van de podcast kan ik nu ook vanuit de camionette werken.

En de kwaliteit valt heel goed mee. Tijdens de opname excuseerde ik me nu en dan nog voor eventueel storende geluiden maar als ik zelf nog eens luister dan blijkt daarvan niets te horen op de opname zelf. Ideaal dus.

Dit laat mij toe bijna altijd en overal opnamen te maken. En bijkomend heb ik deze opname ook volledig mobiel bewerkt en online gezet. Dat was vooral een test voor als ik op reis ben en van daaruit verder wil werken.

Wat volgt zijn nog een paar foto’s die ik op mijn instagram account geplaatst heb van het interieur van de camper. Als je interesse hebt in hoe dat allemaal in elkaar zit kun je ook de video’s op mijn YouTube kanaal bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait