Ook de FujiFilm X-E2 kan niet overweg met Sandisk Ultra 32GB SD kaartjes

Wel ze zijn terug. Ik gebruikte die kaartjes al niet meer in m’n GoPro’s omdat die gewoon bevriezen en opnamen verliezen als je dat toch doet.

Maar het blijven wel handige kaartjes die mij geld gekost hebben en met 32GB zijn die niet eens zo klein. Dus zo nu en dan gebruik ik die nog wel. In m’n sony A7 bijvoorbeeld of in combinatie met de FujFilm X-E2.

En dat laatste is waar ik terug problemen ervaar. Het fotograferen lijkt geen probleem te zijn maar bij het opnemen merkte ik dat de camera er heel lang over doet om de video na de opname op te slaan. Zo lang dat ik zo nu en dan vreesde alles kwijt te zijn. Uiteindelijk kwam de camera er telkens wel weer door. Maar leuk of handig is anders.

Dus ik blijf bij mijn waarschuwing. Gebruik deze kaartjes niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait