Foto’s bezoek BMW Brand Store in Brussel nav BMW Motorrad Dealer Clash

Zoals ik al liet weten in een eerder blog bericht loopt er nog tot 10 maart (dat is zaterdag, dit weekend) een tentoonstelling van 17 aangepaste BMW R nineT motoren in BMW Brand Store in Brussel.

De R nineT, de originele in elk geval met de gouden upside down fork, is al een prachtige motor op zich. En BMW doet er alles aan deze te verkopen onder het mom van een goede basis voor het zelf aanpassen. Zo kun je vanuit de dealer al tal van originele BMW accessoires op de motor plaatsen om deze naar je eigen smaak aan te passen.

Op zich een straffe zet want het is eigenlijk een ouder model motorblok waar ze een nieuwe tank en zadel en aangepaste voorvork op gezet hebben en alsnog kunnen verkopen. Terwijl al de andere modellen in de R series al lang met de nieuwe watergekoelde boxer motoren uitgerust zijn.

Hier zijn alvast de foto’s die ik gemaakt heb. Of toch een selectie daarvan. Het flickr album bevat nog iets meer foto’s.

 

1 Comment on “Foto’s bezoek BMW Brand Store in Brussel nav BMW Motorrad Dealer Clash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait