BMW R nineT Pure Custom Bikes

Ik kreeg dit bericht in mijn inbox. Een aantal van de aangepaste R nine T motoren had ik al via facebook zien passeren. Maar je kan ze dus ook allemaal samen in de BMW Brand Store in Brussel zien.

Zeventien Belgische en Luxemburgse BMW Motorrad verdelers gingen een unieke uitdaging aan. Ze kregen vijf maanden om een BMW R nineT Pure te customizen tot een droommachine. Een wedstrijd waarin de teams hun kennis, passie en creativiteit kunnen botvieren.

We nodigen u graag uit om het resultaat van deze wedstrijd te komen bewonderen in de BMW Brand Store. Kom vanaf vandaag t.e.m. 10 maart ontdekken hoe de eindeloze personalisatiemogelijkheden van de R nineT Pure hebben geleid tot zeventien uitzonderlijke kunstwerken én breng uw stem uit op uw favoriete BMW R nineT Pure Custom Bike. Met deze bijzondere tentoonstelling vieren we bovendien ook het 95-jarig bestaan van BMW Motorrad.

2 Comments on “BMW R nineT Pure Custom Bikes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait