Retro motor beurs Oktoberhallen Wieze

Dit weekend is het retro motor beurs in de Oktoberhallen in Wieze met als thema BMW. De ideale gelegenheid om te testen of de FujiFilm XF 16mm f1.4 prime lens een betere keuze is voor dergelijke events.

Op het auto en motorsalon had ik al ervaring met de 10-24mm zoom lens die ik uiteindelijk vooral op 23 of op 18mm gebruikt heb. Ik wist ook al van eerdere beurzen dat de 27mm f2.8 soms net niet breed genoeg is om een motor of auto volledig in beeld te krijgen. En in die situaties kun je niet altijd verder achteruit. In onderstaande video deel ik die ervaring.

De video van de beurs in Wieze komt er aan. Voor wie dit op tijd leest (als in dit WE nog) en ook wil gaan is er deze kortingsbon. De parking voor auto’s is trouwens betalend terwijl motoren gratis kunnen parkeren ;-).

1 Comment on “Retro motor beurs Oktoberhallen Wieze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait