TIP om je oplaadbare BATTERIJEN te ORGANISEREN

In deze korte video een tip om je (al dan niet) herlaadbare batterijen te organiseren. Als je bijvoorbeeld externe flitsers gebruikt is de kans groot dat die werken op 4 batterijen van het AA type. Reken nog eens 4 reserve batterijen en je hebt al snel 8 AA batterijen nodig per flitser.

Met deze handige en spotgoedkope opbergdoosjes kun je deze veilig transporteren en weet je bovendien welke opgeladen zijn en klaar voor gebruik of welke juist leeg zijn. De doosjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar dus je kunt die als indicatie gebruiken of je maakt duidelijke labels zoals ik gedaan heb.

Deze link is een voorbeeld van een internationale verkoper op eBay. Maar zoek vooral zelf ook naar alternatieven want dit is maar 1 van de vele. Je bent vaak goedkoper af als je er meerdere in 1 keer koopt bijvoorbeeld. Bekijk ook amazon.de of misschien zijn er andere types die je beter bevallen.

Zelf gebruik ik trouwens goedkope powerbase batterijen van de Aldi of Action. Deze hebben voor de AA batterijen een capaciteit van 2000 mAh en 1000 mAh voor de kleinere AAA cellen. Ook kun je daar en al even goedkope lader krijgen voor deze batterijen. Zelf flits ik niet zo vaak maar als je graag hogere capaciteit of kwaliteit wilt dan weet ik dat eneloop een aanrader is als merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait