Nieuwe draagriem clips voor m’n FujiFilm X-T1

Mijn FujiFilm X-T1 heb ik tweedehands gekocht en dan weet je nooit helemaal zeker wat je wel of niet origineel in de verpakking (als die er al is) zult vinden. Zo ontbraken bij mijn X-T1 bijvoorbeeld de driehoekige clips waaraan je de camerariem kunt bevestigen.

Dat was trouwens niet het enige dus de camera moest sowieso ook langs de FujiFilm hersteldienst om een aantal punten op orde te zetten. En daar had ik dan bij opgegeven dat ik graag ook nieuwe clips wou. Dat punt werd echter vergeten dus moest ik zelf op zoek naar die clips.

Uiteindelijk heb ik deze op eBay gevonden. Bleek vooral een kwestie van de juiste zoektermen op te geven; “Triangular camera clips” is blijkbaar waar je moet op zoeken. En dit is nog een link naar deze die ik zelf gekocht (en ontvangen) heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait