Mijn vriendin maakte lens wraps voor mijn materiaal

Deze video staat al een tijdje online. Als ik een camera of enkele lenzen wil transporteren neem ik meestal een rugzak en gebruik ik lens wraps om mijn materiaal te beschermen. Omdat die lens er onmogelijk uit kan vallen kan ik dat in zijn geheel in een gewone rugzak of motortas meenemen zonder dat ik schrik moet hebben iets te beschadigen.

De dividers voor m’n pelicase die ik in een eerdere post deelde heb heb ik volledig zelf gemaakt. Deze wraps zijn iets complexer en heb ik door mijn vriendin laten maken. De wrap zelf valt nog wel mee maar vooral de tas is mij te moeilijk. En zij doet het graag dus we hebben er allebei ons plezier van.

Ik ken niet alle details maar je ziet bijvoorbeeld dat de rand afgewerkt is met een biesje. Ook zijn er 2 verschillende stoffen gebruikt, een zachte voor de binnenkant en linnen voor de buitenkant. In principe kun je voor de buitenkant ook vuil en water afstotende stof gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait