De FujiFilm cashback actie is bijna gedaan

Voor de mensen die nog een FujiFilm lens of een ander in aanmerking komend product op het oog hebben en nog twijfelen. Denk er aan dat de cashback actie deze maand al gedaan is! Mis je deze toch dan kun je altijd nog wachten tot het einde van dit jaar. De acties komen meestal jaarlijks wel terug.

Na aankoop moet je minimaal 30 en maximaal 60 dagen wachten om de aanvraag te doen. Voor de aanvraag moet je dit online formulier invullen waarbij ze vragen een foto van de doos en een kopie van de factuur bij te voegen.

Als je je product tijdens het black friday weekend kocht dan zal de waarde van je cashback bij het invullen automatisch verdubbelen. Vul dus zeker de juiste datum van aankoop in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait