Eerste post van 2018

In het jaar 2018 maak ik werk van nog meer content voor mijn youtube kanaal rond fotografie. En daarnaast zal ik deze blog gebruiken als ondersteuning voor de meer technische onderwerpen en alles wat wat meer uitleg vraagt dan wat ik in een video van 10 minuten kwijt kan.

Van 2 naar 3 uploads per week

Op het youtube kanaal zelf zal ik verder werken aan nieuwe video content. Ik heb voordien altijd een schema van 2 uploads per week gevolgd en dat is (mits wat tussenpauzes) vrij goed gelukt. Wel viel mij op dat de evolutie van mijn kanaal recht evenredig is met het aantal uploads. En ik heb content genoeg… Dus de logische volgende stap is over te schakelen op 3 uploads per week.

Dus waar ik vroeger enkel dinsdag en vrijdag een upload deed zal ik vanaf 2018 dinsdag, donderdag en zaterdag uploaden. En geloof het of niet, ik zie er nu al de resultaten van. En we zijn nog maar 1 week ver!

Bijhorende blog posts

Een andere extra effort is dus deze blog bijhouden. In mijn video’s doe ik er alles aan de lengte onder de 10 minuten per video te houden. Dat lukt aardig goed maar sommige zaken vragen gewoon meer uitleg of iets wat je gemakkelijker kunt nalezen achteraf. En dat is waar deze blog een mooie aanvulling zou kunnen zijn.

Voor mij persoonlijk zal het ook helpen structuur bij te houden. Ik heb enorm veel content waarvan ik al opnamen gemaakt heb of alleen nog maar plannen om opnamen te maken. En op youtube kan ik niets kwijt tenzij ik iets upload dus hoop ik via drafts op deze wordpress website ook meer gestructureerd te werk te kunnen gaan.

En wat is alles wat hiervoor al staat dan?

Alles wat voor deze datum op deze website verscheen is een automatische import van mijn Blogger (Google) blog die in het Engels opgesteld was en vooral rond programmeren en RC hobbies draaide. Veel daarvan is nog van voor de tijd dat StackOverflow er was want eens ik daar mijn ei kwijt kon is het bloggen over programmeerwerk wel gestopt.

De RC Hobby is dan weer stilgevallen eens we ons huis gekocht hebben en dat zijn beginnen verbouwen. Dan was er steeds minder tijd voor andere dingen dan verbouwen en moest uiteindelijk ook de RC hobby er aan geloven. Ik heb alles hier nog wel ergens rondslingeren en hield me op het laatste moment vooral bezig met autonoom vliegen van missies met remote controlled vliegtuigen. Iets wat me later ook nog een mooie kans gaf op een heel interessante job.

Maar genoeg over het verleden, ik kijk liever vooruit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait